İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünün giriş kapısı önünde biri canlı bomba olmak üzere iki terörist tarafından gerçekleştirilen saldırı hakkında bir açıklamada bulundu.

ankara-da-bombali-saldiri-girisimi-2-olu-1

Bakan Yerlikaya, söz konusu terör saldırısı sırasında yaralanan polis memurları Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

AA-32284234

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hafif yaralandıklarını belirtilen polis memurları Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirterek tedavilerini sürdüğünü açıkladı.

Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede kararlılık mesajını yineledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaşımı şöyle:

"İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde meydana gelen HAİN TERÖR SALDIRI GİRİŞİMİNDE yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum."

image-954