Kredi Notu Nedir? Kredi Notu Nasıl Yükseltilir? İşte Detaylar Kredi Notu Nedir? Kredi Notu Nasıl Yükseltilir? İşte Detaylar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son zamanlarda artan FETÖ operasyonlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bir Sözcü gazetesi röportajında Bakan Yerlikaya'ya, "Bugün hala FETÖ operasyonlarının sürdüğünü görüyoruz. Bu kadar çok FETÖ'cü hala ortalıkta mı? Saklanarak mı yaşıyorlar?" şeklindeki soru yöneltilmişti.

Bakan Yerlikaya, bu soruya şu cevabı verdi: "Biz biliyoruz ki; 'Su uyur FETÖ uyumaz.' Yaptığımız operasyonlarla kılıktan kılığa giren bu ihanet yapılanmasının kökünü kazıyoruz. Örgütün sözde 'Askeri Mahrem Yapılanması', 'Emniyet Mahrem Yapılanması', 'Güncel Yapılanması' içerisinde faaliyette bulunanları, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunanları, örgütün 'Gaybubet Evi' olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barınan ve haklarında 'aranma' kaydı bulunanları tek tek tespit edip adalete teslim ediyoruz."

Bakan Yerlikaya, ayrıca FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlar hakkında şu bilgileri paylaştı: "Göreve geldiğimiz dönemde FETÖ'ye yönelik 4130 operasyon yaptık. 6260 şüpheli gözaltına alındı. 1.312'si tutuklanırken, 1.290'ı hakkında adli kontrol kararı verildi."