Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulu'nun CHP'nin Hatay'da seçimin yenilenmesi talebini reddetmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Merkez Antakya ilçesindeki Türkiye Kore Dostluk Geçici Konaklama Merkezi'nde düzenlenen iftar programında konuşan Erdoğan, vatandaşlara seslendi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

YSK'nin Hatay'da seçimin yenilenmesi talebini reddetmesinin ardından, "Hatay'la ilgili nihai kararını verdi ve bundan sonraki süreç içerisinde artık bu malum tiplerin yapacakları yanlış yollar, müracaatlar, herhangi bir netice de veremeyecektir" dedi.

Kilolarca külçe altın, TIR'larla Türkiye'ye girerken yakalandı! Kilolarca külçe altın, TIR'larla Türkiye'ye girerken yakalandı!

Hatay'da seçimi kazanan Mehmet kardeşi tebrik ederek, "Hatay'ın bu karanlık günlerini geride bırakmanın huzuru içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Gelecek süreçte Hatay'a hizmetlerin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, "Hatay'a olan hizmetlerimizi çok daha kararlı bir şekilde arttıracağız, geliştireceğiz ve geçmişte nasıl Hatay'a hizmetler vermişsek, bu hizmetleri bundan sonra da devam ettireceğiz" diye konuştu.

Hatay'ın Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilendiğini hatırlatarak, deprem sonrası sıkıntıların aşılması için çaba göstereceklerini vurguladı.

Ramazan Bayramı sonrası Hatay'a bir ziyaret gerçekleştireceklerini belirterek, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, "Bayramın ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde sözlerine son verdi.