Kamu hastaneleri personel eksikliklerini gidermek için personel alım ilanı yayımladı. Farklı illerdeki üniversite hastaneleri, KPSS şartı olmaksızın veya düşük KPSS puanıyla çok sayıda personel alacak. 

Personel Alımı İçin Genel Şartlar

Başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, herhangi bir cürümden hükümlü bulunmamaları ve askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekiyor. Ayrıca, 18 yaşını tamamlamış olmak ve kamu haklarından mahrum olmamak gibi şartlar da aranıyor.

Çeşitli Pozisyonlarda Alım Yapılacak

Alım yapılacak pozisyonlar arasında "Hastabakıcı, Temizlik Görevlisi, Şoför, Sağlık Teknikeri, Tekniker, Teknisyen, Büro Personeli, Güvenlik Görevlisi, Hemşire, İlk ve Acil Yardım Teknikeri, Aşçı, Elektrik Teknisyeni, Tıbbi Sekreter, Laboratuvar Teknikeri ve Hizmetli" bulunuyor.

Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak

Üniversitelerde Personel Alımı

Alım yapılacak üniversiteler arasında Trabzon, Kayseri, Ege, Bingöl, Alanya Alaaddin Keykubat, Kahramanmaraş Sütçü İmam, İstanbul Teknik, Mersin, Aydın Adnan Menderes, Hacettepe, İstanbul ve Gaziantep Üniversitesi gibi önemli kurumlar yer alıyor. Her üniversitenin farklı sayıda kontenjanı bulunuyor.