Kamu bankalarından biri olan Halkbank, kamuda çalışan müşterilere özel kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Kamu çalışanlarının nakit ihtiyaçlarını karşılamak için cazip faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunan bireysel kredi ürünü, müşterilere bütçelerine uygun çözümler sunmayı hedefliyor.

Halkbank'ın Kamu Çalışanlarına Özel Kredi kampanyasında müşteriler, farklı ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirler. Bu seçenekler aşağıdaki gibi sunulmaktadır:

Aylık eşit taksitli
Artan taksitli
Azalan taksitli
3 ayda bir eşit taksitli
Serbest ödemeli


Örneğin, 50.000 TL tutarında ve 36 ay vadeye sahip bir kredi için aylık faiz oranı yüzde 2,55 olarak belirlenmiş ve tahsis ücreti 287,5 TL olarak uygulanmıştır. Bu durumda, aylık taksit tutarı 2.399,09 TL olup, yıllık toplam maliyet oranı yüzde 48,5795 olarak hesaplanmıştır. Kredi tutarı ve vadelerine göre farklı faiz oranları ve maliyetler uygulanmaktadır.

Kamu Çalışanlarına Özel Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, Halkbank İnternet Şubesi, Halkbank Mobil Şube veya en yakın Halkbank Şubesi'ne başvuruda bulunabilirler. Ayrıca, kamuda çalışan öğretmenler, doktorlar, hemşireler, polisler gibi kamu çalışanlarının bu kampanyadan faydalanabilmesi mümkündür.

 YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Sedyeden Kalkıp Doktora Saldırmıştı! Şüpheliler Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı Sedyeden Kalkıp Doktora Saldırmıştı! Şüpheliler Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi