Galatasaray'da Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in ayrılığı gündemi salladı. Chelsea'den kiralanan deneyimli oyuncu, beklenen performansı sergileyememesi ve yaşadığı sakatlıkların etkisiyle devre arasında sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmaya hazırlanıyor. Ziyech'in menajeri George Gardi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı ancak iyi devam etmedi. Ayrılmak istediğimizi Galatasaray yönetimine ilettik. Galatasaray bize zorluk çıkarmayacak." ifadelerini kullandı.

Yaz transfer döneminde Chelsea'den kiralanan 30 yaşındaki futbolcu, beklenen performansı sergileyemeyerek taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Galatasaray ile olan sözleşmesi devam etmesine rağmen Ziyech'in ayrılığının en büyük etkenlerinden biri maaş durumu olarak gösteriliyor.

Faslı kanat oyuncusu, bu sezon Sarı-Kırmızılı formayı 14 kez giyerken, bu maçlarda 4 gol atıp, 2 asist yapma başarısı gösterdi. Ancak taraftarlar, Ziyech'in performansının beklentilerin altında kaldığını düşünerek hayal kırıklığı yaşadı.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran: "Kurda Risk Görmediğimiz İçin Yabancı Para Kredi Verebiliyoruz" İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran: "Kurda Risk Görmediğimiz İçin Yabancı Para Kredi Verebiliyoruz"

Galatasaray yönetimi ise Ziyech'in ayrılığına onay vereceği ve zorluk çıkarmayacağı yönündeki menajer açıklamalarını henüz doğrulamadı. Ziyech'in ayrılığıyla ilgili resmi bir açıklamanın kulüp tarafından yapılması bekleniyor.