Manisa'nın Salihli ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hakim İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç, memleketleri olan Sivas'ın Şarkışla ilçesinde son yolculuklarına uğurlandılar.

Kayseri Valiliğinden Örnek Proje: Her Mahalleye Bir Spor Okulu Kayseri Valiliğinden Örnek Proje: Her Mahalleye Bir Spor Okulu

Tarsus ilçesinde görev yapan 47 yaşındaki hakim İrfan Saraç'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Şarkışla ilçesine getirildi. Saraç'ın cenazesi köy mezarlığında düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine Saraç ailesi, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Hakimler Savcılar Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Ekici, Sivas Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Ahmet Soycan, Tarsus Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Gündoğdu, Şarkışla Kaymakamı Samet Öztürk, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Hakimler Savcılar Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Ekici, cenaze töreninde yaptığı konuşmada büyük bir üzüntü içinde olduklarını ve bu acıyı paylaşmaya geldiklerini ifade ederek, "Talihsiz bir kaza sonucu hem meslektaşımızı hem de eşini kaybettik. Rabbim mekanlarını cennet eylesin, nur içinde yatsın." dedi.

Tarsus Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Gündoğdu ise meslektaşını kaybetmenin büyük bir üzüntü olduğunu belirterek, "Bugün işe başlayıp çayımızı içmeye gelecekti. Allah mekanını cennet etsin." şeklinde konuştu.

Hakim İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç, 16 Eylül tarihinde İzmir-Ankara E96 karayolu Sart Mahallesi yakınlarında meydana gelen bir trafik kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi. Çiftin 11 yaşındaki çocukları Uygar Saraç ise yaralanmıştı. Saraç ailesinin trajik kaybı, büyük bir üzüntüyle karşılandı ve meslektaşları ve yakınları tarafından son yolculuklarına uğurlandılar.