2024'te yapılması planlanan yerel seçimler için geri sayım başlarken, gündemi sallayan açıklama ünlü şarkıcı Hakan Peker'den geldi.

Safranbolu'ya yürekten bağlı olduğunu açıklayan Hakan Peker, siyasete atılmaya hazırlanıyor. Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağı konuşulan ünlü şarkıcı OdaTV'ye konuştu. 

Bakan Şimşek, Merkez Bankası'nın brüt rezervinin arttığını açıkladı Bakan Şimşek, Merkez Bankası'nın brüt rezervinin arttığını açıkladı

Arkasında Safranbolu Belediye Başkanlığı için güçlü bir destek olduğunu vurgulayan Peker, henüz bir parti ismi veremeyeceğini belirtti:

"Benim annem Eflanili. Eflanili de Karabük’ün bir ilçesi. Safranbolu’da aynı şekilde öyle. Ben Safranbolu’ya çok gidip geliyorum. Yılda en az on kere gider gelirim. O yörenin çocuğuyum, o havayı teneffüs ettim orada çok arkadaşım var. Safranbolu Dünya Miras Kenti olduğu için hakkettiği yerde olduğunu düşünmüyorum"

Bu radikal projelerin parayla alakası yok. Fikir ve uygulamayla ilgili bir şey. Farklı bir yerin belediye başkanı olmak adına bir isteğim yok. Seni Safranbolu’ya Belediye Başkanı yapmayalım da şuradan gir oradan başkan ol deseler onu kabul etmem. Ben özellikle Safranbolu halkıyla bütünleştiğim, oranın halkıyla bir şey yapmak istediğim için orayı seçtim. Ve arkamdan “hadi” diye de olumlu bir itme var.''