Aksa Akrilik, 200 beyaz yakalı çalışanı için haftada dört gün mesai üç gün tatil uygulamasına geçiş yaptı. Şirketin CEO'su Cengiz Taş, bu yeni çalışma düzeninin çalışanlar arasında olumlu bir hava yarattığını ve işbirliğini güçlendirdiğini belirtti. Taş, bu uygulamadan dolayı iş başvurularında ciddi bir artış yaşandığını ifade etti.

Çalışma Motivasyonu ve İş Başvurularındaki Artış

Şirketin Ar-Ge ve Sürdürülebilirlik Grup Müdürü Aslı Ertan, dört gün çalışma modelinin, çalışanların motivasyonunu önemli ölçüde artırdığını vurguladı. Ertan, tatil günlerinin esnek bir biçimde planlanmasının çalışan memnuniyetini daha da artırdığını söyledi.

Personel Alımı ve Başvuru Şartları

Aksa Akrilik, yeni çalışma modeli için çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak pozisyonlar arasında Tekstil Sahaları Mekanik Bakımcısı, Elektrik Üretim Mühendisi, Üretim Planlama Mühendisi, Elektrik Bakımcısı, Elektrik Üretim Saha Operatörü, İtfaiye Eri ve daha birçok alan bulunuyor. Adaylar, şirketin Yalova-Çiftlikköy lokasyonunda görev yapacaklar ve şirket tarafından servis imkanı sağlanacak.

MEB, Eğitim fakültesi dekanlarıyla buluşuyor! MEB, Eğitim fakültesi dekanlarıyla buluşuyor!

Nasıl Başvurulur?

İlgilenen adaylar, Aksa Akrilik'in resmi kariyer sayfası üzerinden ya da belirtilen kariyer.net linki üzerinden başvurularını yapabilirler. Başvurular, adayın eğitim durumuna ve tecrübesine uygun pozisyonlarda değerlendirilecek.