Kamudanhaber - Özel Haber

İyi Parti Adana Milletvekili , Kamu-Sen eski genel başkanı İsmail KONCUK’tan seçimde destek verdiği İstanbul Büyükşehir belediye başkanına eleştiri geldi .

Ekrem İMAMOĞLU’nun , İBB televizyonun cami logosunu kaldırıp yerine renkli duman logosu getirmesini eleştiren İsmail KONCUK ;

“ Her şey bitti, şimdi de, nur topu gibi, bir logo tartışmamız oldu. İstanbul’un 50 yıllık logosunu İBBTV’de kullanmak kimi rahatsız etti?Sn İmamoğlu’nu bu yanlışa kim sevk etti?Ben şahsım adına, bu değişikliği iyi niyetten de, öngörüden de uzak buluyorum.Yanlıştan dönmek erdemdir. “ dedi .

İsmail KONCUK’un , Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerine gelen olumsuz yorumlara da cevap veren İsmail KONCUK ;

“ İki yanlıştan bir doğru çıkmaz. Yanlış yanlıştır. “
“ Dünya görüşümüz farklı. Sizin farklı siyasi görüşünüz, bu milletin müslüman bir millet olduğu gerçeğini değiştiremez. Saygı esastır. Kaldı ki camiler, tüm dünyada, İstanbul’un en meşhur yanıdır. Bu gerçeği göz önüne almadan İstanbul’u değerlendirmek yanlışa götürür. “ mesajlarını yayınladı .

İsmail KONCUK gibi tecrübeli bir siyasetçi , 80 ihtilalini görmüş , bedeller ödemiş ülkücülüğünden şüphe duymadığımız , Ülkücü camianın en büyük sivil toplum örgütünde genel başkanlık yapmış bir kişinin İstanbul seçimlerinde destek verdiği Ekrem İmamoğlu ve CHP yönetiminin cami logosunu kaldıracağını öngörmesi gerekirdi .

İmamoğlu’nun , PKK destekçisi olduğu için görevden el çektirilen belediye başkanlarına destek vereceğini öngörmesi gerekirdi .

Sonuç olarak ; İsmail KONCUK , inançlı , değerleri olan , ülkücü tabanın sevdiği ve saygı duyduğu bir siyasetçidir .

İsmail KONCUK’un , Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısına kulak vererek tekrar yuvaya dönmesi ülkücü camianın ve tabanın da gönlünden geçmektedir .