Kamudanhaber - Özel Haber

Şırnak Eğitimbirsen şube başkanı Abdullah ÇATI’dan , Cumhur ittifakını hedef alan paylaşım geldi .

Şırnak Eğitimbirsen şube başkanı Abdullah ÇATI ; Atatürk’e ve Cumhuriyete yönelik paylaşımlardan bulunan Tuzla şube başkanının açığa alınması nedeniyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı .

Yapmış olduğu paylaşımda ; Cumhur ittifakını hedef aldı . Ülkücüler , Bahçeden besleniyorlar diye Mhp Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’yi hedef gösterdi .

Cumhur İttifakını hedef göstererek ; ülkücülerin ittifakız deyip yalandıklarını ; ülkücülerin altı yönede her yanlarının oynadığı yönünde çok ağır ifadeler içeren paylaşım yaptı .

Şırnak Eğitimbirsen şube başkanının paylaşımı .


Şırnak Eğitimbirsen başkanına kamuoyu ve ülkücüler adına şu soruları soruyoruz !

Bu ülkücüler Cumhur ittifakına oy verdi .

Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde başlatılan yardım kampanyasına destek veren ilk lider MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ oldu ...

Hiçbir karşılık beklemeden , Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti’ye destek veren MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli adına yazdığınız bu twit vicdani ve ahlaki mi ?

Ülkücülere dansöz nitelemesi yaparken ve ülkücülere yalanıyor diye hitap ederken ; bu açıklamaların bir eğitimciye ve merhum Mehmet Akif İNAN’ın kurduğu sendikanın temsil ettiğin makamına yakışıyor mu ?

Bu sözleri sosyal medya üzerinden kolayca yazıyorsun; Bu açıklamayı Ankara’da Ülkü Ocaklarının önünde yapabilir misin ?