Kamudanhaber - Özel Haber

Türk Eğitim-Sen Bursa Şube Başkanı Metin Öksüz, bir grubun saldırısı sonucu hastanelik oldu. Sendikasının genel merkezinin kendisine "istifa et" baskısı yaptığını iddia eden Başkan Öksüz, saldırının da perşembe akşamı, Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında düzenlendiğini duyurdu.

Basına yansıyan haberler bu şekilde ...

Bu olayın perde arkasını aralıyoruz .

Türkeğitimsen Genel Merkezine bu konuyu sorduk .

Genel Merkezde , Genel Başkan Yardımcısı konuyu detaylı olarak sitemize anlattı .

Metin ÖKSÜZ olayı hakkında sitemize yapılan açıklama ;

“ Türkeğitimsen Bursa 1 nolu eski şube başkanı Metin ÖKSÜZ’ün gayri ahlaki tutumu dolayısıyla kendisinden istifası istenmiştir . Adı geçen şube başkanının istifası 14 Ekim tarihinde işleme alınmış , 129 sayılı Merkez yönetim kurulu kararıyla kabul edilmiştir . Bu karar , hem faks hem de iletişim araçları ile ve hem de kargo / posta yoluyla şahsın kendisine ve şubeye iletilmiştir .

Haberlere konu olan şahsın istifasının üzerinden 12 gün geçtikten sonra , şube başkanı sıfatını yitirdikten sonra kişisel bir takım ilişkiler ve husûmete yönelik yapılan darp haberlerinin sendikamızla alakası yoktur “

“ Bu şahıs , Bursa ilinde Kız Meslek Lisesinde müdür Yardımcısı olarak görev yaparken öğrencisi ile ilişki içerisine girmiştir . Bu ilişkiyi uzun süre sürdürmüş, bu ilişkiden olan çocuğu kürtaj yoluyla aldırmıştır . Bu kişiyi evlilik vaadi ile kandırmıştır . Mağdur etmiştir . Gayri ahlaki ilişkisini öğrendiğimiz anda şube başkanlığından istifası istenmiş ve alınmıştır . YouTube yüklenen ve kısa süre YouTube’de kalan ses kaydında , ilgili kişinin kadını tehdit ettiği  , bebek kürtajı , ve ilgili şahsın kadına Seni ALLAH kadar seviyorum diye yalvarmalarını içeren ses kaydı sosyal medyaya düşmüştür “

YouTube yüklenen bu ses kaydını bizde dinledik .

İzinsiz alınan bu kaydın yayınlanmasının yasak olduğu için yayınlayamıyoruz.

Bu ses kaydı şayet montaj değilse , darp haberlerine konu olan bu şahıs ve kürtajı yapan doktor yargılanmalıdır .

Bu kişinin öğretmenlik yapması kabul edilemez .

Olay hem idari hem de adli mercilerce detaylı olarak incelenmeli ve gerçekler ortaya çıkartılmalıdır .

Sonuç olarak ; Habere konu olan ve darp edilen Türkeğitimsen Bursa eski şube başkanı , istifası alındıktan 12 gün sonra darp edilmiştir .

İstifa etmediği için darp edildi haberleri gerçekçi değildir .

Temel Yaşar isimli Kamusen üyesinin sosyal medya paylaşımı...

ÜLKÜ OCAKLARI HESAP SORAR!

Babası gözüyle baktığı öğretmeninin tecavüzüne uğruyor. Hamile kalıyor, çocuk aldırılıyor, tecavüz devam ediyor. Kız ailesine anlatmıyor, anlatsa töre deyip, namus deyip kendi yaptığı namussuzluk gibi kıza kıyacaklar. Bir ara cesaretini toplayıp karakola gidiyor ama adam “Sendika Başkanı” bunun nüfuzunu kullanıyor yani adama bir şey olmuyor, tabi bir yere daha gidersen tehditleri başlıyor. Hani Özgecan vardı tüm Türkiye’yi hep beraber ağlatmıştı, yüreklerimizi dağlamıştı. Özgecan gibi olursun diyor çocuğa. Korkuyor tabi çocuk.
En sonun da birileri diyor ki dünyaya ve Türkiye’ye nizam veren, Allah’tan başkasından korkmayan ülkücüler var. Araştırıyor kız tüm cesaretini toplayıp Ülkü Ocaklarına gidiyor, anlatıyor. Elinde kanıt olarak ses kaydı da var onu dinletiyor.


Bunun üzerine Ocak, Sübyancı Sapık Metin Öksüz’ü konuşup gerçeği sormak üzere davet ediyor, gidiyor ahlaksız Metin ocağa, soruyorlar doğru mu diye? Size ne ulan diyor, bilmem ne yaptımsa kendi öğrencimi yaptım, alan razı veren razı size giren çıkan ne diyor.


Daha sonra Bebek Katili Sübyancı Metin Öksüz hep arkasına sığındığı, gücünü kullandığı sendika başkanlığından istifa etmediği için dövüldüğünü söylüyor. Bu anlatılanların ses kayıdı youtube’da var.


Bu sübyancı sapığa sahip çıkanlar en az onun kadar suçludur.


Ülkü Ocakları Hesap Sorar