Özgür Özel: "Müfredat Yapmak Anayasa Yapmak Gibidir" Özgür Özel: "Müfredat Yapmak Anayasa Yapmak Gibidir"

Gaziantep'in Islahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir TIR ile bir yolcu minibüsünün çarpışması sonucunda sekiz kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi de yaralandı. Kazanın detaylarına göre, İslahiye-Hatay kara yolunun Ağabey mevkisinde gerçekleşen olayda, henüz plakaları ve sürücüleri tespit edilemeyen bir minibüsle bir beton mikseri çarpıştı.

Kazanın ardından yetkililer, en az sekiz kişinin hayatını kaybettiğini ve birçok kişinin yaralandığını belirtti. Her iki aracın da şarampole yuvarlandığı ve ilk belirlemelere göre sekiz kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Acil durum ekipleri, olay yerine hemen intikal ederek yaralılara müdahalede bulundu ve hayatını kaybedenlerin cesetlerini çıkardı.

Kaza haberinin duyulmasının ardından, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar çevre hastanelere nakledildi. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını ve olayın nedenlerini belirlemek için çalışmaların sürdüğünü açıkladılar. Trafik kazasının yol açtığı trafik yoğunluğu nedeniyle, yetkililer sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Detaylar geliyor...