Trendyol Süper Lig’in 8. hafta mücadelesi, futbol severleri Corendon Airlines Park’a çekti. Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldiği bu heyecan dolu maçı, 2-0’lık skor ile kapattı. Maçın 58. dakikasında Davinson Sanchez ve 87. dakikasında Icardi’nin fileleri havalandırması, sarı-kırmızılı taraftarları sevince boğdu.

Maç fazlasıyla lider: Galatasaray

Bu anlamlı galibiyetin ardından Galatasaray, topladığı 22 puan ile, maç fazlasıyla liderliğin yeni sahibi oldu. Elde ettiği bu değerli galibiyet, takımın ve taraftarlarının yüzünü güldürdü. Öte yandan, maç sonucu Antalyaspor ise toplamda 9 puanda kaldı.

Çöl tozu 1 hafta etkili olacak: En çok etkilenecek yerler belli oldu Çöl tozu 1 hafta etkili olacak: En çok etkilenecek yerler belli oldu

7'de 7 yaparak seriyi bozmadılar

Sezonun ilk maçında Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, ardından kat ettiği yolda seriyi bozmuyor. Sonraki maçlarda topladığı 7 galibiyet ile sarı-kırmızılı ekip, taraftarını mest ediyor. Ekip, bu sevinciyle ligdeki galibiyet serisini de 7 maça çıkarmış bulunuyor.