Fiat, herkesi üzecek haberi duyurdu. Fiat'ın CEO'su Olivier Francois, modellerinden gri rengi çıkaracağını duyurdu. Francois, alınan karar ile Fiat'a ait modellerde renkli ve neşeli renklerle araçları üretmek istediklerini belirtti.

Fiat, tüm modellerinde gri renkli araçları üretmeyi durdurarak daha farklı ve canlı renklerde araçlar üretmeye başlayacaklarını bildirdi. Fiat'ın CEO'su, alınan kararın kendileri için çok zor olduğu belirterek gri rengin hem sevilmesi hem de gri renkteki modellerin daha hesaplı olmasına rağmen radikal bir karar almak istedikleri belirtti.

resized_18c95-6a2399922020fiategeasedan2

Bakan Özhaseki tarih verdi: 200 bin konutun teslimatını yapacağız Bakan Özhaseki tarih verdi: 200 bin konutun teslimatını yapacağız

CEO Francois, Fiat'ın renkli bir araç firması haline getirerek daha canlı, neşeli renklerle iyimserliği temsil eden bir marka haline gelmek istediklerini söyledi.

Fiat, attığı adımla genç müşterlerine daha çok hitap etmek istediği anlaşılıyor. Çıkardığı modeller ile birçok farklı amaç ile kullanılacak araçlar ortaya çıkmışken kullanışlığı ve ekonomik oluşu da birçok ülkede dikkat çekiyor.

fiat-egea-2023-nisan-ayi-fiyat-listesi-aciklandi_01c44

Fiat, mevcut renkleri çeşitlendirerek daha canlı ve modern renklerde araçlar üretmek istediğini belirtiyor. Fiat'ın hedefi, özelleştirilebilen renk seçenekleri ile müşteri kitlesini çeşitlendirmek olduğu belirtiliyor.