Jesus'un kulüp Başkanı Ali Koç'a kararını ayrılıkla ilgili yaklaşık 2 hafta önce bildirdiği öğrenildi. Jorge Jesus'un ayrılığının ardından gözler, sarı-lacivertlilerin yeni hocasına çevrildi.

Montella ile Anlaşma Sağlandı

Ali Koç'un, son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran Montella ile birkaç gün önce bir araya geldiği ve anlaşma sağlandığı bilgisi alındı. Anlaşmanın detayları henüz açıklanmazken, resmi duyurunun yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar

Diğer İsimlerle Temas Yok

Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Lucescu gibi isimler de yeni teknik direktör için ortaya atılan isimler arasında yer alırken, Fenerbahçe Yönetimi'nin bu isimlerle herhangi bir görüşme yapmadığı belirtildi. En ciddi adayın Montella olduğu öne sürüldü.

Adana Demirspor Resmen Ayrılığı Duyurdu

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, teknik direktör Vincenzo Montella ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Sancak, Montella'nın Fenerbahçe'ye transferi konusunda da, "Montella'nın Fenerbahçe'ye önerildiğini biliyorum. Montella, Fenerbahçe'ye giderse sorulmadığı için gönül koyarım ama giderse de hayırlısı olsun." dedi.

Tüm bu gelişmeler ışığında, Montella'nın Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağı yönündeki iddialar güçlenmiş durumda. Yakın zamanda bu konuda resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor.