Genç yaşta dünyanın büyük kulüplerinden biri olan Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile ilgili Milli Takım, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği arasında açıklama "düzeltme" gerilimi yaşanıyor.

Milli Takım'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Arda Güler'in Fenerbahçe'nin futbolcusu olduğuna değinilmemişti:

"Millî futbolcumuz Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek. Arda’ya yeni serüveninde başarılar diliyor ve İspanya’daki performansıyla Türk futbolunun yüz akı olmasını temenni ediyoruz. Bu vesileyle, 18 yaşındaki millî futbolcumuzun gelişimine katkı sağlayan tüm teknik adamlara teşekkür ediyor, Arda’nın transferinin bütün genç Türk futbolculara ilham kaynağı olacağına yürekten inanıyoruz. Yolun açık olsun Arda!"

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Anlamlı Hediye: "Cumhuriyet Ateşi" Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Anlamlı Hediye: "Cumhuriyet Ateşi"

Milli Takım'ın bu açıklaması üzerine Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından, Milli Takım'ın tweeti alıntılanarak:

"Düzeltme: Fenerbahçe'nin ve Millî Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek." Fenerbahçe ibaresi eklenmiş oldu.

Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olmuş olan Arda Güler'in Gençlerbirliği geçmişinden Fenerbahçe ve Milli Takım bahsetmeyince Gençlerbirliği'nin resmi Twitter hesabından Fenerbahçe'nin düzeltme tweeti alıntılanarak:

"Düzeltme: Gençlerbirliği’mizin alt yapısında yetişen, Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek. Arda’ya yeni serüveninde başarılar dileriz." Gençlerbirliği ibaresi de eklenmiş oldu.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi