Akbank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurusu yaparak, kampanyaya katılan kişilere 1.500 TL'ye kadar geri ödeme yapacaklarını bildirdi. Kampanyanın sona ermesine sayılı günler kala, 1.500 TL geri iadeyle ilgili bu son duyuru büyük ilgi görmektedir.

Akbank'ın duyurusuna göre, fatura talimatı veren müşterilere 1.500 TL'ye kadar ödeme yapılacaktır. Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? Kimler bu kampanyadan faydalanabilir? Akbank'ın fatura talimatı kampanyasıyla ilgili tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Her fatura talimatı verene özel 1.500 TL ödeme00

Son dönemlerde yaşanan yüksek maliyetlerle birlikte bankalar, müşterilerini desteklemek amacıyla kampanya duyurularına hız vermiştir. Zorlu süreçte müşterilerini yalnız bırakmayan bankalardan biri de Akbank'tır. Akbank, müşterilerine düzenli olarak yeni kampanyalar sunarak öne çıkmaktadır.

Akbank, yeni kampanyasını müşterilerine sunarak detayları paylaşmıştır. Banka, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine aylık faturalar için 300 TL ve toplamda 5 ay boyunca 1.500 TL'ye kadar geri ödeme yapılacağını duyurmuştur.

Fatura talimatı için gereken şartlar nelerdir?

Akbank'ın duyurusuna göre, fatura talimatı veren müşterilerin 1.500 TL'ye kadar ödeme kampanyasına katılmak için izlemeleri gereken adımlar şunlardır:

Fatura ödeme talimatı kampanyasına katılmak için "Akbanklı olmak istiyorum" seçeneğiyle ilk defa ve uzaktan Akbank müşterisi işlemlerini tamamlamak veya SMS, Akbank Mobil uygulaması veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla başvuruda bulunmak gerekmektedir.

Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti

Söz konusu kampanya 30 Mayıs tarihine kadar devam edecektir.

Fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamına, vadesiz mevduat hesabı üzerinden veya Akbank kredi kartı (Axess, Wings veya Free) aracılığıyla oluşturulan otomatik fatura ödeme talimatları dahil edilecektir.