Başarısızlıkla yüzleşmek yerine, Kılıçdaroğlu kendi durumunu sorgulayan gazetecileri "satılık kalem" olmakla suçladı. Bu sert itham, medya dünyasından büyük tepki topladı.

Fatih Portakal'dan Sert Yanıt: "Kimleri Kastediyorsanız Açıklayın"

Sözcü TV'deki haber bülteninde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken gazeteci Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun ithamlarına güçlü bir yanıt verdi. Portakal, Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerinde, kendisini eleştiren gazetecileri "satılık kalemler" olarak damgalamanın ardında yatan niyeti sorguladı.

Tahminleriyle Ünlü Analist İslam Memiş Altın Hakkında Konuştu! Tüm Yatırımcıları Etkileyecek Tahminleriyle Ünlü Analist İslam Memiş Altın Hakkında Konuştu! Tüm Yatırımcıları Etkileyecek

"Cesaretiniz varsa kimi kastettiğinizi söyleyin" diyen Fatih Portakal, "Eğer sizde gerçekten o naiflik varsa kalemini satanlar kimler isim verirsiniz. Ben paramı alın terimle kazandım. Algı yaratıyorsunuz. Kimi kastediyorsanız cesaretiniz varsa söyleyeceksiniz." şeklinde konuştu.

Portakal, eleştirmenin en doğal hak olduğuna dikkat çekerek, Kılıçdaroğlu'ndan cesur bir lider olarak hareket etmesini ve satılık kalemler olarak adlandırdığı kişileri açıklamasını talep etti. Açık bir şekilde, "Açıklayamazsanız yazıklar olsun size. İsim vereceksiniz. Bizim sizi eleştirme hakkımız var çünkü kaybettiniz." ifadelerini kullandı.