Prof. Dr. Fahrettin Altun, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na yeniden atandı. Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu şükranları ifade ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

UEFA duyurdu: O Süper Lig takımına 1 yıl ceza UEFA duyurdu: O Süper Lig takımına 1 yıl ceza

Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "İletişim Başkanlığı görevini yeniden şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a tensipleri için şükranlarımı arz ediyorum. Cumhurbaşkanımızın vizyonu doğrultusunda Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz için hep birlikte çalışacak, hakikat mücadelemizi sürdüreceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Fahrettin Altun, daha önce de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Yeniden atandığı bu görevle birlikte iletişim alanında Türkiye'nin ulusal ve uluslararası düzeydeki faaliyetlerini yönetmeye devam edecek. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye'nin iletişim stratejilerini belirlemek ve halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütmekle sorumludur.