MHP Lideri Bahçeli'den 'Kalkışma' Çıkışı: "Cüret Edenlerin Başı Ezilmeli" MHP Lideri Bahçeli'den 'Kalkışma' Çıkışı: "Cüret Edenlerin Başı Ezilmeli"

2021 Aralık'ta Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Lütfi Elvan, Kalyon Holding'in yönetim kurulu başkan vekilliği pozisyonuna getirildi. Eski bakan ve önceki hükümetlerde ekonomi yönetiminde önemli görevler üstlenen Elvan, Kalyon Holding'in enerji, inşaat, ulaşım, altyapı gibi birçok alanda faaliyet gösteren ve büyük altyapı projelerinin yüklenicileri arasında yer alan bir şirketin yönetimine katıldı.

Lütfi Elvan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin kalkınma ve büyümesine önemli katkılarda bulunan Kalyon Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini yürütecek olmaktan memnuniyet duyuyorum. Gerek eğitim hayatım gerekse kamudaki çalışmalarım süresince edindiğim bilgi ve deneyimi özel sektöre taşıyarak; Holding'in bugüne kadar ülkemize sunduğu değeri daha da artırmasına katkı sunmayı amaçlıyorum" dedi.

Ayrıca, Kalyon Holding'den yapılan açıklamada, 2019 yılından bu yana şirket bünyesinde bulunan Mustafa Koçar'ın CEO (Chief Executive Officer) olarak atanmasının da duyurulduğu belirtildi.