MHP Lideri Bahçeli'den 'Kalkışma' Çıkışı: "Cüret Edenlerin Başı Ezilmeli" MHP Lideri Bahçeli'den 'Kalkışma' Çıkışı: "Cüret Edenlerin Başı Ezilmeli"

Dün gece saatlerinde İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen Tekel Bayisi saldırısına dair perde arkasındaki olaylar ve yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, iş yerine araçla gelen saldırganlar, içeride bulunan Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen'e ateş açtılar.

Olayın hemen ardından kaçan saldırganların yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Gazeteci Batuhan Çolak'ın yaptığı değerlendirmeye göre, saldırganların muhtemelen bir mafya grubuna üye oldukları düşünülüyor. Tekel bayisini işleten kişi ile (vurulan çocuğun babası) aralarında sorunlar olduğu belirtiliyor ve saldırganların bu kişiyi aradığı biliniyor.

Kasadaki gençte silah bulunduğunu saldırganların tahmin etmediği ve kasadaki gence tehdit uygulamaya çalıştıkları anlaşılıyor. Gencin arkadaşları ise olayın ciddiyetini tam olarak anlayamamış gibi görünüyorlar. Bu durumda, silahını çeken kasadaki genç ile saldırganlar arasında çatışma başlıyor ve bu sırada bir genç hayatını kaybediyor, diğeri ağır yaralanıyor. Ancak saldırganlar olayla hiçbir alakası olmayan diğer iki gence de ateş ediyorlar. Bu trajik olay sonucunda, iki genç hayatını kaybederken, diğer bir genç ağır yaralandı.

Gazeteci Batuhan Çolak'ın paylaştığı bilgilere göre, saldırganlardan sadece biri yakalanabildi ve diğerleri hala aranıyorlar. Olayın tam olarak nedeni ve arka planı hakkında soruşturma devam ediyor. 4 şüpheliden biri olan Murat Özer ise polis ekipleri tarafından Esenyurt'ta yakalanmıştır. Diğer üç şüpheliyi yakalamak için çalışmalar devam etmektedir.