Esenyurt'ta meydana gelen tekel bayisindeki silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili yapılan soruşturma kapsamında toplam 9 kişi gözaltına alındı. İlk olarak yakalanan şüpheli Murat Özer, adliyeye sevk edildi.

Akıncı TİHA Reisi'nin helikopterini nasıl buldu? Selçuk Bayraktar'dan kritik açıklama Akıncı TİHA Reisi'nin helikopterini nasıl buldu? Selçuk Bayraktar'dan kritik açıklama

Ayağından yaralı olarak gözaltına alınan Murat Özer, emniyetteki işlemlerin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından "Nitelikli kasten öldürme" suçlamasıyla Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Özer, hakimlik tarafından tutuklandı.

Olay 28 Temmuz tarihinde Esenyurt'ta meydana gelmiş, bir tekel bayisine giden grup arasında yaşanan tartışma sonrasında şüphelilerden biri, Yunus Emre Erzen (24), yanında bulunan Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş açmıştı. Şüpheliler olayın ardından kaçarken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti. Yaralanan diğer şahıs ise hastaneye kaldırılmıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüpheli Murat Özer'in tutuklanmasıyla birlikte adli süreç başlamış oldu. Toplumun güvenliği ve adaletin sağlanması için olayın tüm yönleriyle incelenmeye devam edeceği belirtildi.