Dolandırıcılık zinciri, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Buse Terim ve Selçuk İnan gibi birçok kişinin adının geçtiği büyük bir skandala dönüştü.

Gazeteci Fatih Altaylı, bir büyük bankanın genel müdürüyle yaptığı bir röportajda, Erzan'a para kaptıran isimlerden birinin parasını geri alabileceğini belirtti. Altaylı, bu durumu büyük bir yönetim zafiyeti olarak değerlendirerek, bankanın bu kadar büyük bir dolandırıcılığı fark etmemesini eleştirdi.

Olayın merkezinde bahsedilen 44 milyon dolarlık para bulunuyor. Altaylı, bu miktarın bankanın üst yönetimi tarafından fark edilmemesinin büyük bir sorun olduğunu vurgulayarak, bankanın prestij kaybına uğradığını ifade etti. Ayrıca, bankanın bu rezaleti engelleyebilmesi için ödeme yapması gerekip gerekmediği konusunu da tartıştı.

Diyanet, 'Suudi Arabistan'da makam aracı' iddiasını yalanladı Diyanet, 'Suudi Arabistan'da makam aracı' iddiasını yalanladı

Altaylı, futbolcuların paralarını geri alabilme ihtimaline de değindi. Emre Belözoğlu'nun elinde banka kaşeli bir dekont olduğunu belirten Altaylı, bu belgenin ne zaman hazırlandığının önemli olduğunu ve mahkeme sürecinin sonucunu beklemek gerektiğini ifade etti.