7 polis FETÖ'den gözaltına alındı 7 polis FETÖ'den gözaltına alındı

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak seçimlerde yenilgi yaşadıktan sonra ilk kez bir açıklama yaptı. 

Açıklamasını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan İmamoğlu, değişim vurgusu yaparak umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini belirtti. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemenin mümkün olmadığını ifade eden İmamoğlu, çalışmalarına devam edeceklerini ve bütün gönülleri kazanmak için çaba sarf edeceklerini söyledi.

İmamoğlu, benzer bir hayal kırıklığının 5 yıl önce yaşandığını ancak yerel seçimlerde büyük bir başarı elde ettiklerini hatırlattı. Gençliklerinin olduğunu ve yolun uzun olduğunu belirten İmamoğlu, her şeyin güzel olacağına inanmalarını istedi. Aynı şeyleri yaparak başka sonuçlar beklemeyeceklerini vurgulayan İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk ve Fatih Sultan Mehmet gibi yeni yollar açacaklarını ifade etti.

Ekrem İmamoğlu ayrıca, İstanbul'un fetih yıl dönümü olan günü kutlamak için İstanbulluları Maltepe Etkinlik Alanı'na davet etti ve "Bana inanın, bana güvenin, her şey çok güzel olacak" dedi.