Ak Parti Milletvekili Nilgün Ök, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yapılan görüşmelerde memura ek zam kanun teklifi kapsamında ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) maddesinin ele alındığını açıkladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ök, depremden etkilenen kişilerin ek MTV ödemeyeceğini duyurdu.

Ök, daha önce getirilen düzenlemeyle deprem bölgesindeki tüm araçların MTV'lerinin silindiğini hatırlatarak, bu yeni ek MTV'den deprem bölgesindeki araçların muaf tutulacağını belirtti. Aynı zamanda deprem tarihindeki tüm illerdeki araçların da bu ek MTV'den muaf olacağını vurgulayan Ök, deprem bölgesinde yaşamayan ancak evi ağır hasar görmüş olan vatandaşların ve deprem bölgesinde olmayan fakat birinci derece kan bağıyla bağlı yakınını kaybeden kişilerin de MTV'den muaf tutulacağını ifade etti.

Ök, bu muafiyetin anne, baba ve çocuklar gibi birinci derece yakınları kapsadığını belirtti.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi