Honor Magic6 Pro, 6.8 inç boyutunda FHD+ çözünürlüğe sahip OLED ekranı ile piyasaya sürüldü. 1.600 nit tepe parlaklık değeri sunan bu model, HDR desteği ile 5.000 nit'e kadar parlaklık sağlayarak görsel bir şölen sunuyor. Telefon, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi tarafından güçlendirilmiş ve 12 GB RAM ile 512 GB depolama alanına sahip. 

Kamera özellikleriyle fotoğraf tutkunlarını heyecanlandırıyor

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı

Arka tarafta, üçlü kamera kurulumu bulunan Honor Magic6 Pro, 50 MP ana kamera, 50 MP ultra geniş açılı kamera ve 180 MP periskop telefoto kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Telefon, 2.5x optik ve 100x'e kadar dijital yakınlaştırma imkanı sunarak, hareketli nesneleri bile detaylı bir şekilde yakalayabiliyor. Ayrıca, spor portre segmentasyonu ve binoküler derinlik tahmini teknolojileri sayesinde zorlu fotoğrafçılık koşullarında bile üstün performans sergiliyor.

Piyasaya sürüldüğü fiyat

Honor Magic6 Pro, Türkiye'deki kullanıcılar için 59.999 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Honor ayrıca, bu model için 12 Mayıs'a kadar geçerli olacak özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, eski cihazlarını yenisiyle takas eden kullanıcılar 4.000 TL'ye kadar indirim fırsatından yararlanabiliyor. Ayrıca, telefonu satın alanlara 1.500 TL değerinde kılıf hediye ediliyor ve HONOR Watch GS3 akıllı saate ücretsiz sahip olma şansı sunuluyor.