Kredi Notu Nedir? Kredi Notu Nasıl Yükseltilir? İşte Detaylar Kredi Notu Nedir? Kredi Notu Nasıl Yükseltilir? İşte Detaylar

AK PARTİ Genel Başkanvekili Efkan Ala, Cumhur İttifakı'nın Gaziantep ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yer aldı. 31 Mart 2024'teki yerel seçimlere odaklanan Ala, parti olarak istikrarlarına vurgu yaparak, "Her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde de yollarımıza istikrarla devam edeceğiz ve zafer kazanacağız" dedi. 

Cumhur İttifakı'nın basit pazarlıklara düşmeden ülkenin geleceği için istikrarla yola devam kararı aldığını söyleyen Ala, "Cumhur İttifakı olarak geçtiğimiz mayıs ayında birlik ve beraberliğin devam etmesi için basit pazarlıklara takılmadan bir araya geldik dedi

Ala, konuşmasında İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırımı sert bir dille eleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konudaki duruşunu öne çıkaran Ala, uluslararası arenada İsrail'e karşı seslerini yükselttiklerini belirtti.

Gaziantep'in seçimlerdeki başarısına vurgu yapan Ala, şehrin tüm seçim dönemlerinde en yüksek oy oranlarını aldığını ve 31 Mart seçimlerinde de aynı performansı beklediklerini dile getirdi. Başkan adaylarının tecrübeli isimlerden oluştuğuna dikkat çeken Ala, "Bugün burada ilçe belediye başkan adaylarımızı tanıtıyoruz. Tüm adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Gaziantep, geçtiğimiz yıl yaşanan büyük afete rağmen dünyanın önemli sanayi kentlerinden biri konumunda. Bu nedenle Gaziantep'i yönetecek isimlerin de Türkiye ve Gaziantep hedeflerine uygun isimler olması gerekiyor" şeklinde konuştu.