Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yaşanan çatışmada şehit olan askerlerimizin ardından büyük bir üzüntü yaşarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde acil bir güvenlik toplantısı düzenleneceği açıklandı. Bu önemli toplantıya Dışişleri, İçişleri ve Milli Savunma bakanları ile birlikte MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler de katılacak.

Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor

Altun, 13 Ocak saat 14.30'da yapılacak toplantıyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, 13 Ocak Cumartesi saat 14.30’da İstanbul’daki Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir güvenlik toplantısı icra edilecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki toplantıya Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Sayın Metin Gürak, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanımız Sayın İbrahim Kalın iştirak edeceklerdir."