GİRESUN

- Giresun İl Özel İdaresinden tarafından yapılan yazılı duyuruda, Alucra'da 1, Çamoluk'ta 16, Dereli'de 25, Keşap'ta 1 ve Şebinkarahisar'da 19 olmak üzere toplamda 62 köy yoluna kardan dolayı ulaşım sağlanamadığı belirtildi.

Söz konusu açıklamada, karla mücadele ekiplerinin, yolların yeniden araç geçişine açılması için çalışmalarına devam ettiği söylenildi. 

GÜMÜŞHANE

- Gümüşhane'de ise yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı 99 köy yolunun ulaşımı kapalı.

İl Özel İdaresi, diyaliz hastaları, cenaze ve acil durum olan köylere öncelik sağlayarak 36 personel ve 18 iş makinesiyle karla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

RİZE

- Rize'ye bağlı olan Çamlıhemşin'de 7, İkizdere'de 22 olmak üzere toplamda 29 köy yolunun kardan dolayı engellendiği Rize'de, İl Özel İdaresinin 15 personeli, 11 iş makinesiyle çalışmalarını sürdürdüğü açıklandı.

Karayolları personelleri ise Ovit Dağı Sivrikaya civarında tünel bölgesi ile Ayder Yaylası'nda ulaşımda gecikmeler olmaması için yol temizleme ve tuzlama çalışması yapıyor.

BAYBURT

- Bayburt'ta gece atıştırmaya başlayan kar, ara ara yağmaya devam ediyor.

Kardan dolayı merkezde 13, Aydıntepe'de 8 ve Demirözü'nde 9 olmak üzere toplamda 30 köy yoluna erişim sağlanamıyor.

İl Özel İdaresinin 20 personeli, 8 iş makinesiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor

Belediye personelleri, cadde ve sokaklarda yığılan karı temizledi, Karayolları personelleri ise ulaşımda gecikme olmaması için sorumlu olunan yerlerde ve yollarda küreme ve tuzlama çalışması gerçekleşti.