Silivri'de geçtiğimiz hafta başlatılan bir soruşturma kapsamında, Dilan Polat dahil toplamda 18 kişi hakkında yakalama kararı verildi. Bu kişiler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan bu isimlerden 12'si tutuklandı.

Cezaevindeki Koşullar ve Harcama Limiti

Cezaevlerinde uygulanan sisteme göre Dilan Polat, haftada sadece 10 dakikalık telefon görüşmesi yapma hakkına sahip. Ayrıca ayda 3 defa kapalı görüş yapabilirken, 1 defa da açık görüş hakkı bulunuyor. Bu görüşlerde Polat, 4. dereceye kadar yakınlarıyla buluşabilirken, günlük harcama limiti yaklaşık olarak 133 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu limite göre haftalık kantin alışverişinde belirli ürünleri satın alabiliyor.

Özgür Özel'den Belediye Başkanlarına Uyarı! "Nokta Koysanız Herkesin Haberi Oluyor" Özgür Özel'den Belediye Başkanlarına Uyarı! "Nokta Koysanız Herkesin Haberi Oluyor"

YouTube'da Şarkısı Milyonlarca İzleniyor

Dilan Polat'ın cezaevindeki yaşamının yanı sıra YouTube'da elde ettiği büyük başarı da dikkat çekiyor. Polat'ın "Enerci" adlı şarkısı, cezaevine girmeden önce 70 milyon izlemeye ulaşmış ve şu an itibarıyla 100 milyona yaklaşmış durumda. Bu büyük izlenme sayısı, Polat'a 5 milyon liradan fazla gelir sağladı. Silivri'de bulunan Dilan Polat'ın bu şarkısı, YouTube'un en popüler 10 videosu arasında yer alarak büyük bir başarı elde etti.