Kripto para piyasasının öncü şirketlerinden Binance, Türkiye kullanıcılarına özel büyük bir kampanya başlattı. 9 Mayıs itibarıyla başlayan ve 9 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanya, toplam 31 gün sürecek.

AFAD Duyurdu: Türkiye'den İran'a Arama Kurtarma Ekibi Gidiyor AFAD Duyurdu: Türkiye'den İran'a Arama Kurtarma Ekibi Gidiyor

Kampanyaya Katılım Koşulları ve Ödül Detayları

Kampanya süresince kullanıcılar, belirlenen basit görevleri tamamlayarak toplamda 21 milyon TL değerindeki ödül havuzundan pay alabilecek. Yeni kullanıcılar için ilk adım, Binance platformunda yeni bir hesap açmak ve ilk kripto alımını gerçekleştirmek olacak. Ardından "Şimdi Katıl" butonuna tıklamaları gerekecek. Mevcut kullanıcıların ise aynı butona basarak en az bir işlem yapmalı ve arkadaşlarını Binance'ye davet etmeleri gerekecek.

Garantili Ödüller

Yeni kullanıcılar, ilk işlemlerini tamamladıklarında 10 USDT değerinde "garanti hoş geldin ödülü" kazanacaklar. Mevcut kullanıcılar, her yeni davet ettikleri kullanıcı için 5 USDT "garanti davet ödülü" alacaklar. Ayrıca, katılımcılar büyük ödül yağmuru ve mega ödül için de şanslarını deneyebilecek.

Ödül Dağılımı

Kampanya dahilinde ödül havuzu şu şekilde dağıtılacak:

  • Yeni kullanıcı garanti ödülleri için 100 bin USDT
  • Mevcut kullanıcı garanti ödülleri için 50 bin USDT
  • Büyük ödül yağmuru için 400 bin USDT
  • Mega ödül için 50 bin USDT
  • Hacim şampiyonları ödülleri için 50 bin USDT

Ödüller Ne Zaman Hesaplara Geçecek?

Kampanya sona erdikten sonra kazanan kullanıcıların ödülleri, 30 iş günü içinde hesaplarına tanımlanacak.