CHP Lideri Özgür Özel'den Erdoğan Görüşmesiyle İlgili İlk Açıklama! 'Boş Koltuk' Sorusuna Yanıt Verdi CHP Lideri Özgür Özel'den Erdoğan Görüşmesiyle İlgili İlk Açıklama! 'Boş Koltuk' Sorusuna Yanıt Verdi

Dikkat çeken bir ayrıntı ise ilk oturumun, meclis kıdemli üyesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yönetilmesi oldu. Bu oturum aynı zamanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'nin yeni dönemine katıldığı ilk oturum olarak tarihe geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yemin Törenini Locadan İzledi

Resmi bir törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine tahsis edilen locadan yemin töreninin bir bölümünü takip etti. Erdoğan'ın töreni bir süre izledikten sonra Meclis'ten ayrılması da gözlerden kaçmadı.

Ayağa Kalkmayan Milletvekilleri: CHP, İYİ Parti ve HDP

Erdoğan'ın TBMM Genel Kurulu'na girişi sırasında, bazı milletvekillerinin ayağa kalkmadıkları görüldü. Bu durum, Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstergesi olarak kabul edilen ayağa kalkma geleneğinin bu sefer uygulanmaması dikkatleri çekti. Söz konusu milletvekilleri arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP, İYİ Parti ve HDP milletvekilleri bulunuyordu.