Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak

Son zamanlarda İYİ Parti cephesinde istifaların ardı arkası kesilmiyordu.  Bu durum üzerinde yerel seçimlerde partisinin aldığı oylardan sonra  olağanüstü kurultay kararına giden ve kurultayda “aday olmayacağını” paylaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Partinizin başında kalın, ayrılmayın” ifadelerinin yer aldığı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Ramazan Bayramı nedeniyle Akşener ile bayramlaştığı telefon konuşmasında, partinin yerel seçimlerde almış olduğu sonuç ve olağanüstü kurultay kararının görüşüldüğü ve Akşener için bu çağrıda  bulunduğu iddia edildi. Erdoğan’ın Akşener ile yapmış olduğu telefon görüşmesinde, Akşener’e, “Partinizin başında kalın, ayrılmayın” dediği öne sürüldü.. Akşener’in ise konuşmada, “nezaketinden ötürü Erdoğan’a teşekkür ettiği” belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün Yeniden Refah Partisi ve DEM Parti dışında, siyasi partilerin genel başkanlarını telefonla iletişim kurarak Ramazan Bayramı dileklerini iletmişti.