Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte sorular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cevapları...

 İYİ Parti İttifakı Takvimi Etkileyecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti ile seçim ittifakı konusundaki takvimin etkilenip etkilenmeyeceği sorusuna net bir yanıt vermedi ancak "Bu konuda bir tarih vereceksem, genel başkanları ile bire bir görüşmem lazım. Onun dışında bir şey söylemek bana düşmez." şeklinde konuştu.

İstanbul Adayı Belli mi?

Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanlığı için aday belirleme sürecine ilişkin soruya ise "Bu konu ile ilgili şu an herhangi bir şey söylemek doğru olmaz. Adaylarımızı zamanı geldiğinde açıklarız." dedi.

Seçil Erzan Olayları Hakkındaki Görüşü

Cumhurbaşkanı, Seçil Erzan'ın adının geçtiği kara para aklama ve dolandırıcılık olaylarına dair soruya, "Türkiye hukuk devletidir ve kim hukuksuzluk yapıyorsa cezasını çeker. Konu yargıdadır ve yargı bununla ilgili gerekli araştırmasını yapmaktadır." şeklinde yanıt verdi.

İki dev firmadan kampanya: 200 + 100 TL hediye edilecek... İki dev firmadan kampanya: 200 + 100 TL hediye edilecek...

Erdoğan ayrıca, vatandaşları illegal fon vaatleri ve dolandırıcılık gibi tuzaklardan uzak durmaları konusunda uyardı. Futbolcu arkadaşlarla ilgili sürecin de devam ettiğini ve ilgili banka yöneticileri hakkında soruşturmaların sürdüğünü belirtti.