Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya giderek halka seslendi. Konuşmasında muhalefeti eleştiren Erdoğan, muhalefetin şehirleri geriye götürdüğünü iddia etti ve hizmetlerin sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın gölgesinde yürüyerek seçim kaybettirmeye çalışanlara rıza göstermeyeceklerini belirtti.

Piyasaların nisan ayı 'enflasyon beklentisi' belli oldu Piyasaların nisan ayı 'enflasyon beklentisi' belli oldu

Erdoğan ayrıca, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finalinin Şanlıurfa'da oynanacağını hatırlattı ve halkı bu etkinliğe davet etti.

Konuşmasında şehre yapılan yatırımlardan da bahseden Erdoğan, şehirde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ve altyapı projeleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Göbeklitepe'nin ziyaretçi sayısına değinerek, bölgedeki eserlerin korunması için Şanlıurfa Alan Yönetimi Başkanlığı'nın kurulacağını duyurdu.

Erdoğan, tarım ve enerji sektörlerinde yapılan çalışmalardan da bahsederek çiftçilere verilen destekleri ve enerji projelerini anlattı. Son olarak, büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını halka emanet ettiğini ve onlara güvendiğini ifade etti.