Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, kademeli emeklilik hakkında konuştu. Partisinin Muğla'daki olağan kongresine katılan Erbakan kademeli emeklilik ile ilgili gereken adımların bir an önce atılması gerektiğini söyledi.

Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı

64cbd1254e3fe01634af2771

Fatih Erbakan, kademeli emeklilik ile ilgili şöyle konuştu:"Milyonlarca vatandaşımızın beklediği kademeli emeklilik düzenlemesi için gereken adımların bir an evvel atılması gerekiyor. Maaş zamları vatandaşın eline geçmeden erimiş, buhar olmuş, gitmiş. Özellikle akaryakıtın ÖTV'sine yapılan artışlar. Bir ülkede akaryakıt, enerji fiyatı arttığı zaman bütün maliyetler artar. Neden? Üretimin ve nakliyenin maliyeti artar. Dolar için. Bu da bütün ürünlerin fiyatlarına yansıdı. Yeniden Refah Partisi olarak ifade ettiğimiz gibi borç, faiz, zam, vergi ekonomisi uygulamalarından bir an evvel vazgeçilmelidir. Cumhur İttifakı’na girerken AK Parti ile yapmış olduğumuz mutabakatta da bu gerçekleri birer birer vurgu yaptık. Ve bu adımların atılması gerektiğini söyledik. Bugün de tekrar ediyoruz. Kamuda tasarruf tedbirleri sıkılaştırılmalıdır. Kamuda israf ortadan kaldırılmalıdır."