Bakan Şimşek Açıkladı: Türkiye'deki Girişimcilere Destek İçin Üst Fon Kuruluyor Bakan Şimşek Açıkladı: Türkiye'deki Girişimcilere Destek İçin Üst Fon Kuruluyor

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan olayda, baba Mesut Karagözoğlu, oğlunu köpek saldırısından korumak için kendini feda etti. İftar saati pide almak için oğluyla birlikte caddeye çıkan Karagözoğlu, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Ani bir refleksle oğlunu iten baba, köpek sürüsünün saldırısına maruz kaldı ve ağır yaralandı.

Olay anında arkadaşının yardımıyla hastaneye yetiştirilen Karagözoğlu'nun çenesi kırıldı, elleri ve gövdesi parçalandı. Hastanede tedavi altına alınan baba, kulağına 30 dikiş atıldı. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Karagözoğlu, yaşadığı dehşet anlarının güvenlik kamerasına yansıdığını belirtti.

Karagözoğlu'nun çenesindeki kırık ve vücudundaki yaralanmalar nedeniyle bir dizi ameliyat geçirmesi gerekecek. Yaklaşık 1,5 ay boyunca sıvı ve pipet ile beslenmesi planlanıyor.

Olayın ardından konuşan baba Mesut Karagözoğlu, yaşadığı dehşet anlarını şu sözlerle aktardı: "Arkadaşım iftara davet etmişti. Ben de 10 yaşındaki oğlumla onlara gitmeden pide alalım dedim. O sırada caddenin karşı tarafında sürü halinde köpekler vardı. Bir anda oğlumun üzerine koşunca oğlumu ittim. Köpekler bana saldırmaya başladı. Çenem kırıldı, kulağım ve elim parçalandı. Şimdi ameliyat olacağım. Bir iki ay boyunca beslenemeyeceğim. Benim 2 çocuğum var ya bana bir şey olsaydı. Bunun hesabını kim verecekti? Ben yetkililerden bu konuya el atmasını istiyorum."