Burdur'un Menderes Mahallesi'nde yaşayan Bayram (76) ve Zehra (67) Sertcan çiftinin evinde üzücü bir olay yaşandı. Çiftin bakıcıları, sabah saatlerinde eve geldiklerinde kapının açılmaması üzerine pencerelerden içeriye baktılar. Bu inceleme sırasında, evde Bayram Sertcan'ın üzerini halıyla örtülü bir şekilde bulunduğunu ve eşi Zehra Sertcan'ı yanında yaralı bir şekilde gördüler.

Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren bakıcılar, sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla eve girdi. Ancak maalesef, Bayram Sertcan'ın kafasında ve boynunda kesici aletle darp izleri bulunduğu tespit edildi ve yaşlı adam hayatını kaybetti.

Yüzünde kesici aletle yaralı halde bulunan Zehra Sertcan ise hemen Burdur Devlet Hastanesine sevk edildi. Bayram Sertcan'ın cenazesi ise morga götürüldü.

Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor Üniversitelere yeni lisans ve ön lisans programları geliyor

Polis, bu üzücü olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın ardından öne çıkan önemli bir detay, Zehra Sertcan'ın Alzheimer hastası olduğu ve çiftin Avusturya'da emekli olduktan sonra memleketleri Burdur'a yerleştikleri oldu.