20 bin öğretmen ataması kılavuzu yayınlandı 20 bin öğretmen ataması kılavuzu yayınlandı

Ünlü televizyon sunucusu Buket Aydın, güzellik ve sağlık konularına olan ilgisiyle bir güzellik merkezi açtığını sosyal medya hesabından duyurdu. Aydın, güzellik merkezinin sağlığı ve güzelliği ön planda tutan bir anlayışla hizmet vereceğini belirterek, müşterilere en iyi hizmeti sunmak için büyük bir titizlikle hazırlandıklarını ifade etti.

Sosyal medya paylaşımında, "Güzelliğinizi ve sağlığınızı ön planda tutan bir anlayışla, sizlere en iyi hizmeti sunmak için büyük bir titizlik ve özenle hazırlandık. Müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve her birinizin kendinizi özel hissetmenizi sağlamak için, hekimlerimiz ve uzman estetisyen kadromuz eşliğinde cihazlarımızı ve ürünlerimizi seçerken dünyanın en iyilerini tercih ettik." ifadelerini kullanan Aydın, güzellik merkezinin sağlık ve estetik konularında uzman hekimler ve deneyimli estetisyenler tarafından desteklendiğini vurguladı.

Buket Aydın, daha önce yaptığı bir açıklamada "Bebek kordonundan alınan kanla elde edilen bir kök hücre var. Bu yüze enjekte ediliyor. Ben de yaptıracağım." şeklinde konuşmuştu. Şimdi ise bu alandaki ilgisini bir adım daha ileri taşıyarak kendi güzellik merkezini açtı.

Aydın'ın güzellik merkezi açması, kara para aklama iddiaları konuşulan günlerde dikkat çekse de, sunucu açıklamalarında güzellik ve sağlık odaklı bir anlayışı benimsediklerini ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurgulayarak sektöre pozitif bir katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti.