Bir zamanların futbol devi ve Real Madrid'in unutulmaz isimlerinden biri olan Guti, Beşiktaş adına sahneye çıkarak bu transfer savaşında belki de dengeleri değiştirecek bir hamle yaptı. Guti, Ramos ile geçmişte birlikte oynadığı Real Madrid günlerinden yakın bir dostluk kurmuştu. İşte bu yakınlık, Beşiktaş için belki de koz olacak.

Guti'nin Ramos'u ikna çabaları sonuçsuz kalmadı. Ramos'la gerçekleştirdiği sıcak ve samimi telefon görüşmesinde, Beşiktaş'ın ve İstanbul'un büyüsünden bahsederek, İspanyol yıldızı takıma kazandırmak için elinden geleni yaptı. Bu samimi sohbet, Ramos'tan olumlu bir geri dönüşle sonuçlandı ve Guti hemen Beşiktaş yönetimine bu olumlu gelişmeyi iletti.

İhbara gidilen evde patlama: 2'si jandarma personeli 4 yaralı İhbara gidilen evde patlama: 2'si jandarma personeli 4 yaralı

Ramos için Rakamlar Ortaya Çıkıyor: 8 Milyon Euro!

Avrupa'nın üst düzey kulüpleri, Sergio Ramos gibi bir futbolcunun kalitesini elbette biliyor. Ramos da bu kalitesinin farkında ve yıllık 8 milyon euro ile 2.5 milyon euro imza parası talep ediyor. Bu rakamlar başta birçok kulübü geri adım attırabilirken, Beşiktaş yönetimi bu konuda oldukça iddialı bir adım attı: sponsor buldu!

Ramos'un talep ettiği rakamlara ulaşmayı başaran Beşiktaş yönetimi, yakın zamanda teklifini revize ederek bu süreci beklemeye alacak. Kulislere göre, Ramos'un tercihinin Beşiktaş'tan yana olacağı konuşuluyor.