Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Toprakkale Seçim Koordinasyon Merkezi'nin töreninde, kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitleri yad ederek Mehmetçikleri, polisleri ve güvenlik korucularını sevgilerini iletti.

Türkiye'nin terörle mücadelesinin 40 yıldır sürdüğünü ifade eden Destici, "Askerimiz, polisimiz kahramanca mücadele ederken diğer unsurlarıyla da mücadele etmek bizlerin, sizlerin, siyasetçilerin ve her alanda vatansever milletperver olan insanların vazifesidir." şeklinde belirtti.

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı

CHP İstanbul İl Başkanlığında kaydedildiği iddia edilen ve sosyal medyada yayılan para sayma görüntülerine yöenlik Destici, şunları söyledi:

"Sosyal medyada, haberlerde efendim paralar, deste deste bir il başkanlığı binasında... Şimdi belediye oradan karıştırılıyor, öbürü buradan. Şimdi kimse de çıkıyor doğruca, dürüstçe açıklamada bulunamıyor. Neden? Çünkü ortada bir şey var, ortada para var. Yani böyle deste deste yapılmış, kule yapılmış paralar var ve bu paraların İstanbul Belediyesi, CHP İl Başkanlığı arasında bir ilişkinin sonucu ortaya çıktığı söyleniyor. Elbette bu bir iddia, bunu ortaya çıkaracak olan savcılarımızdır. Biz istiyoruz ki devletin ve milletin bir kuruşuna kim el sürerse o el kırılmalı. Devletin parası, milletin parası, devletin kasasına, milletin hizmetine sunulmalıdır. Hukuk gereğini yapmalıdır, kim yaparsa yapsın, yolsuzluğa, hırsızlığa, kim bulaşırsa bulaşsın, ondan hesabı mutlaka ama mutlaka sorulmalıdır."

Destici, Toprakkale Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Daşöz'ün yeniden seçilerek hizmetlerine ara vermeden sürdüreceklerini vurguladı.

Konuşması sonraso BBP Toprakkale Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı törenini gerçekleştirdi.