Netlik kazanmayan verilere göre AKP'den Pervari Belediye Başkanlığını kazanan Teyyar Özcan'ın yakınları ile ikinci sırada yer alan DEVA Partisi'nin adayı İsmail Bilen'in yakınları arasında ilçe merkezinde bir araya geldikten sonra silah sesleri havada uçtu.

İslam Memiş: Sert dalga geliyor hazırlığa başlayın İslam Memiş: Sert dalga geliyor hazırlığa başlayın

Kavgada ilk değerlendirmelere göre biri ağır 4 kişi yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri gönderildi.

Yaralılar, Siirt ve Şırnak'taki çevre hastanelere ulaştırıldı. Kavgada ağır yaralanan A.B. (41), helikopterle Siirt'e götürüldü. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen A.B.'nin sağlık durumu henüz bilinmiyor.


Polis ve jandarma ekiplerince ilçede ve hastanelerde alınan güvenlik tedbirleri devam ediyor..

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYARISI
Siirt Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, ilçe merkezi ve bağlı tüm köylerde ikinci bir çağrıya kadar sokağa çıkma yasağı olduğunu şöyle paylaştı:

"Pervari merkez ve bağlı tüm köylerde 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince 3 Nisan 01.00'den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması, kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmektedir." ifadelerine yer verildi.