Banka mevduat faiz oranlarının güncellenmesi, yatırım yapmak isteyenler için önemli bir konu haline geliyor. Bankalar, müşterilere daha cazip fırsatlar sunabilmek adına faiz oranlarında yenilikler yapmaktalar. İşte güncellenen faiz oranlarına dair detaylar:

TEB, En Para, ENG, QNB, Akbank, Garanti, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası, son dönemde faiz oranlarını güncelleyen bankalardan bazıları. Bu bankalar, müşterilerine daha rekabetçi faiz oranları sunarak dikkat çekiyorlar.

Merkez Bankası'nın faiz kararları ile birlikte bankalar da ihtiyaç kredisi faiz oranları için güncelleme yaptı. 40.000 TL'den 36 aya kadar kredilerde bankalar arası güncel faiz oranları ve ödeme planları belirlendi.

Akbank, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredilerinde düşük faiz oranlarıyla öne çıkıyor. Yüzde 2,23 faiz oranıyla aylık 1.805 TL taksit imkanı sunan Akbank, bu kredi için toplam geri ödeme tutarını 65.209 TL olarak belirledi.

Bakan Koca: Ebe ve Hemşire Sayımız İstikrarlı Bir Politikayla Artacak Bakan Koca: Ebe ve Hemşire Sayımız İstikrarlı Bir Politikayla Artacak

Cepteteb, yüksek faiz oranıyla dikkatleri üzerine çekiyor. %4,14 faiz oranıyla aylık ödeme tutarı 2.537 TL olan bu kredi için toplam maliyet 91.568 TL olarak belirlendi. Cepteteb, bu krediye "Hoş geldin kredisi" adını verdi.

ING Bank, piyasadaki en düşük ihtiyaç kredisi faizini sunarak avantajlı bir teklif sunuyor. %1,99 faiz oranıyla aylık ödeme tutarı 1.721 TL olan bu kredi için toplam geri ödeme tutarı 61.957 TL olarak hesaplandı. Bu teklif, kredi kullanıcıları için oldukça cazip bir seçenek olarak görülüyor.