Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin bugün itibarıyla başladığını duyurarak, bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplamda 4 milyar TL ödeme yapılacağını belirtti. Göktaş, "Ülkemizin büyümesi ve gelişmesiyle elde edilen refahı vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere toplam 80,4 milyar TL destek sağladık" dedi.

Birlikte alkol aldıkları genç kızı boynuna ip bağlayıp öldürdü Birlikte alkol aldıkları genç kızı boynuna ip bağlayıp öldürdü

Bakan Göktaş, her ay düzenli olarak hanelere destek sağladıklarını ve ihtiyaç sahibi hanelere yönelik verdikleri desteği sürdürdüklerini belirtti. "Bugün itibarıyla Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırmaya başlıyoruz. Bu ay içinde ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapacağız" diye konuştu.

Ayrıca, Bakan Göktaş, bakanlık olarak hayatın değişen koşullarını dikkate alarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını vurguladı. "Sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz ve toplumun tüm kesimlerine eşit ve adil hizmet sunuyoruz" şeklinde konuştu.