Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, A Haber'de gerçekleştirilen canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Programın sunucusu Melih Altınok, Türkiye'deki ders süreleri hakkında bir soru yöneltti ve değişiklik olup olmayacağını sordu.

Bakan Tekin, Türkiye'deki ders sürelerinin Dünya standartlarında olduğunu ifade ederek, herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti. Öğrencilerin eğitimine etkin bir şekilde katılabilmeleri için ders sürelerinin planlı ve dengeli bir şekilde ayarlandığını ifade etti.

Yusuf Tekin, Türkiye'nin eğitim sisteminin uluslararası standartlara uygun olduğunu ve öğrencilere sağladığı fırsatların diğer ülkelerle karşılaştırıldığında oldukça iyi olduğunu söyledi. Öğrencilerin genel gelişimlerini desteklemek ve başarılı bir eğitim süreci sağlamak için ders sürelerinin mevcut düzenlemelerde kalmaya devam edeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Değişim Kriterlerimiz Belli, Medyanın Gündemi Belirlemesine İzin Yok Cumhurbaşkanı Erdoğan: Değişim Kriterlerimiz Belli, Medyanın Gündemi Belirlemesine İzin Yok

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi