Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ardahan ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda, eğitim camiasının gücüne vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bakan Tekin, Ardahan'da Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti ve burada öğretmenlerle basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra esnaf ziyareti ve Ardahan Üniversitesi Konukevi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, öğretmenlerle sürekli istişare halinde olduklarını ve bu durumu önemsediklerini belirten Bakan Tekin, "Biz 1 milyon 100 bin kişilik bir orduyuz. Bu kadar büyük bir aile aynı hedefe odaklanırsak başarmama ihtimalimiz yok. Ve hep beraber başaracağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerle yapılan istişarelerin önemine değinen Tekin, bu sürecin yönetişim açısından da büyük önem taşıdığını belirtti. "Modelimizin eksikleri, aksaklıkları da olsa daha başarılı olacağımıza inanıyorum." diyen Bakan Tekin, eğitim camiasının birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yaptı.

Son Nefesinde Katilin Kim Olduğunu Söyledi! Kimse Bunu Beklemiyordu Son Nefesinde Katilin Kim Olduğunu Söyledi! Kimse Bunu Beklemiyordu

Son olarak, ülkeyi bir arada tutan değerler etrafında birleşmenin önemine işaret eden Bakan Tekin, "Bu ülkeyi; bizi bir arada tutan, bizi millet yapan değerlerimiz etrafında buluşmalıyız. Burada buluştuğumuzda da altından kalkamayacağımız hiçbir problem olamaz" şeklinde konuştu.