Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlık seçimlerine aday olacağına dair çıkan iddialar hakkında detaylı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, kulübün öncelikli hedefinin şampiyonluk olduğunu ve camianın bu hedeften uzaklaştırılmaması gerektiğini vurguladı. Yakın zamanda basın toplantısında da ifade ettiği gibi, eğer kulübün menfaatine zarar veren ya da kulüpten menfaat sağlamış kişiler aday olursa, kendisinin de aday olabileceğini belirtti. Ancak, seçimli genel kurula daha aylar olduğunu ve şu an başkanlık gibi bir derdi olmadığını dile getirdi. Ayrıca, herhangi bir planı olduğunda bunu kamuoyuna bizzat kendisinin duyuracağını ve başkalarının adına konuşma hakkı olmadığını vurguladı.

Murat Kurum yeniden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı mı olacak? Murat Kurum yeniden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı mı olacak?

Fenerbahçe'nin elli binden fazla üyesi bulunduğunu ve başkanlık için birçok uygun adayın çıkabileceğini belirterek, doğru zamanın geldiğinde bu adayların kendilerini göstereceğine inandığını ifade etti. Yıldırım, kamuoyundan da, kendisi dışında yapılan açıklamalara itibar etmemelerini ve gerekli bilgilerin zamanı geldiğinde resmi olarak kendisi tarafından paylaşılacağını rica etti.