Süper Lig'de Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen ve şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe, olağan seçimli genel kurula odaklandı.

Genel kurulda adayların kimler olacağı ise merak konusu.

Şimdiye kadar resmi olarak adaylığını açıklayan Sadettin Saran bulunuyor.

Ali Koç'un da aday olması bekleniyor.

Ancak en çok merak edilen isim Aziz Yıldırım'ın aday olup olmayacağı.

Sarı-lacivertlilerin tüzüğüne göre Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Kulüp henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'ın adaylık hamlesi geldiği söyleniyor. Yıldırım'ın adaylık için hazırlık yaptığı iddia ediliyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Aziz Yıldırım, başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplere, 'Hazır olun ve benden haber bekleyin' talimatı verdi.

Yıldırım daha önce adaylık için 'olursa açıklarım' demişti. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde çıkan adaylık iddialarına cevap vermişti.

Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında birçok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir.

Daha önce de birçok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım.

Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat Hakkındaki Şikayetinden Vazgeçti

Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim."