Son zamanlarda Atatürk' e benzediği için gündeme gelen çok sayıda isme birir daha eklendi. Vatandaşlarımızın Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgi ve saygısını istismar ederek maddi kazanç sağlamaya çalışan kişilere ne yazık ki her gün yenileri ekleniyor. Bu kez de Muğla'nın Milas ilçesinde yapılan bir düğünde Atatürk rolü yapan bir kişi, para karşılığında davetlileri selamlayıp fotoğraf çektirdi.

Emekli maaşlarına temmuz zammı: İşte beklenen rakamlar Emekli maaşlarına temmuz zammı: İşte beklenen rakamlar

Geçtiğmiz hafta 29 Ekim Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları ve 10 Kasım'da TikTok üzerinden canlı yayınlar yaparak milyonlarca lira bağış toplayan Serdal Görel'in ardından benzer görüntüler bu kez Muğla'dan geldi. 

Milas ilçesindeki bir düğüne Atatürk rolünde katılan bir kişi, askeri kıyafetle misafirlerin karşısına çıktı. Misafirler kişiyi alkışlar eşliğinde karşıladılar. Atatürk' e benzeyen kişi ise Gençlik Marşı eşliğinde davetlileri selamladı.  Kişinin yer aldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Bu gösterilerin saatlik ücretleri ise dudak uçuklatıyor. Atatürk'e olan benzerliklerini şova döken kişilerin gösterilerinin saatlik ücreti 10 bin lira ile 25 bin lira arasında değişiyor.